Условия за доставка

Празнично работно време на Еконт:


23 декември, събота - до 15:00 часа

24, 25 и 26 декември - почивен ден

27 декември, сряда - работен ден

28 декември, четвъртък - работен ден

29 декември, петък - работен ден

30 декември, събота - до 15:00 часа

31 декември, 1 януари - почивен ден

2 януари, вторник - работен ден


Екипът на Ideinikbg.com пожелава на всички клиенти весели празници и много късмет през 2024 година!


Работим с куриерска фирма Еконт Експрес по избор до адрес или офис на куриерската фирма.

Наш основен приоритет са бързите и качествени доставки до всяка точка на България. Доставката, ако не е изрично посочена в описанието на продукта, се извършва в рамките на два работни дни. Срока за доставка се определя от това, дали продукта е с или без персонализация, временната наличност в малък/ голям склад, графика на обслужване на населеното място, ако доставката е до адрес и натовареността на сайта по време на празнични дни. Всички поръчки, приети в почивни или неработни дни започват да се обработват на първия работен ден след почивните дни.

Цената за доставка на пратки до 1,5 кг е фиксирана - до офис 7.19 лв. и до адрес 9.59 лв. За пратки по тежки от 1,5 кг, цената за доставка е според тарифата на куриерската фирма, в зависимост от теглото и това дали е до офис на куриер или до Вашия адрес.

При получаване на пратката всеки клиент е длъжен да провери целостта на стоката в присъствието на куриера. Ако се констатира дефект, заедно с куриера трябва да се състави двустранен протокол за рекламация.

Непотвърдени поръчки НЕ СЕ обработват. Платени поръчки БЕЗ ИЗРИЧНО посочен ден за доставка се изпращат в рамките на два работни дни или според изискванията на персонализация на продукта. Ако сте предплатили поръчката си, НЯМА да получите касова бележка, нито разпечатка на поръчката. Това е с цел при поръчки - подарък да не разваляме изненадата с изнформация за платената сума.

Ако получавате пратката с наложен платеж, ще получите разпечатка на поръчаната стока и разписка (заместваща фискалния бон) от Еконт Експрес. Изключение от това се прави при експресна доставка от директен вносител/ производител на стоката, която сте поръчали - тогава имате копие на поръчката на Вашия имейл, а от куриера ще получите разписка.

Във връзка с измененията на Наредба Н18, сайта Ideinikbg.com (фирма КОЛЪРПАКС ООД) има сключен договор за Пощенски Паричен Превод (ППП) с куриерска фирма Еконт Експрес. Когато получите стоката с Наложен платеж, и заплатите на куриера в брой, той е длъжен да Ви издаде разписка (официален документ, заместващ касовата бележка с фискален бон). Ако сте получили и фактура за стоката, прикачете разписката от куриера към оригинала на фактурата.

Информация за Графика на доставка на Еконт Експрес можете да проверите тук:

Последна редакция: 16.05.2022


Записване за бюлетин:

Записвайки се Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност