Начини на плащане

В сайта Ideinikbg.com можете да изберете желан от Вас метод на плащане - в брой при доставката на куриера, с наложен платеж (ППП*), по банков път и "Гарантирано от Еконт", с карта (Viza, Mastercard или друга).

Всички подаръци, изработени с Ваша снимка и текст се предплащат! Обработката на персоналните поръчки ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ.


1. ПЛАЩАНЕ НА КУРИЕР С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ППП).

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой или с карта на постерминал (при получаване на пратката в офис) при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена с опцията преглед преди плащане.

*ППП - Пощенски паричен превод. 

Във връзка с измененията на Наредба Н18, сайта Ideinikbg.com (фирма КОЛЪРПАКС ООД) има сключен договор за Пощенски Паричен Превод (ППП) с куриерска фирма Еконт Експрес. Когато получите стоката с Наложен платеж, и заплатите на куриера в брой, той е длъжен да Ви издаде разписка (официален документ, заместващ касовата бележка с фискален бон). Ако сте получили и фактура за стоката, прикачете разписката от куриера към оригинала на фактурата.


2. ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Плащането по банков път е с различна сметка за клиенти в България и чужбина.


За клиенти в България:

Unicredit Bulbank, гр. София

ул. Княз Александър Батенберг №12

IBAN: BG87UNCR70001522274309

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД

Основание за плащането: Номер на поръчката.


Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.

За клиенти в чужбина (извън България). 

Unicredit Bulbank, гр. София

IBAN: BG39UNCR70001524109346

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: COLORPACKS LTD

Основание за плащането: Номер на поръчката.


3. Гарантирано от Еконт.

При избора на тази опция, имате възможност да предплатите персонален подарък или да изпратите подарък. Системата на еконт експрес ще блокира сумата, която се дължи по поръчката в срок от три работни дни. Ако в този период не се генерира товарителница (пратката не бъде изпратена), сумата автоматично се освобождава и плащането се канселира. Моля, имайте предвид това време, когато поръчвате подаръци на по-ранен етап.


Ако имате въпроси или запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 089 907 9171 или на имейл: office@ideinikbg.comЗаписване за бюлетин:

Записвайки се Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност