За нас

Ideinikbg.com е мястото, където можете да откриете интересни идеи за подаръци за всеки повод и за всеки човек.

Създаден през 2013г., сайта Ideinik.bg вече познава Вашият вкус и търсене, и търси нови и интересни идеи за подаръци, които да предложи на Вас, нашите клиенти.

С много добавени предложения за Вашите поводи, нашите подаръци ще предизвикат усмивка и ще оставят хубави спомени за мил жест.


При нас ще откриете сувенири, щури подаръци и джаджи, сервизи, часовници. Персонализирани подаръци с Вашето име и/ или снимка, керамични и стъклени чаши за различни напитки, бутилки с качествено вино с етикет с Ваша снимка и/или текст, фотоколажи със снимки, статуетки и награди с табелка, сертификати и грамоти в рамки, гравирани подаръци и още много. За влюбени двойки в сайта предлагаме любовни, романтични и еротични подаръци за половинки. Тук е правилното място за специални подаръци за ценители, като: монети и тематични емисии, бижута и аксесоари, вкусни сладки изкушения и шоколадови подаръци.

Казано накратко: всичко необходимо за всеки празник.

При нас можете да поръчате по различен начин, който е най-удобен за Вас: през сайта, по телефона и на viber. 


ВАЖНО!

Моля, имайте предвид, че всяка поръчка се потвърждава по телефон. Очаквайте обаждане от нас до няколко часа след направена поръчка. Ако не отговорите на телефонното обаждане, поръчката може да се счита за отменена. Получаваме поръчки с грешен или невалиден телефон, стават грешки. По тази причина, наш оператор се обажда за потвърждение. Не звъним на предплатените поръчки, за да не развалим изненадата, ако има такава. В случаите, когато изпращате подарък директно към получателя/ празнуващия, моля да ни пишете накратко в полето за допълнителни данни, при финализирането на поръчката, или да се свържете с нас на телефон или имейл, за да уточните детайли, ако има такива.

Екипът на Ideinikbg.com е на разположение за Вашите въпроси и идеи, на тел. 0899079171.


Записване за бюлетин:

Записвайки се Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност