Общи условия

Общи условия

www.ideinikbg.com, наричан за краткост Сайта е създаден с цел онлайн продажба на подаръци и сувенири, както и персонализирани подаръци по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени на Сайта са крайни, с ДДС и НЕ включват суми за доставка. Суми за доставка, можете да намерите в раздел Доставка. Възможни са печатни и технически грешки, като Сайта си запазва правото да извършва корекции без предварително да уведомява своите потребители, освен ако не е настъпил договор за продажба (поръчка). В този случай Сайта се задължава да информира своевременно своите клиенти за настъпили промени.

Всички стоки и услуги обявени на Сайта са описани по вид и качество и са сортирани в категории по сходство и общи характеристики. Сайта не носи отговорност при евентуални разлики в цветовете заради екранните специфики на компютрите, таблетите и телефоните. Заявяването за закупуване на продукт (поръчка) се приема за изразено съгласие от страна на клиента относно вида и качеството на закупуваната стока. Сайта си запазва правото да не изпълни дадена поръчка при настъпили външни обстоятелства.

Всяка стока закупена през Сайта (с изключение на персонализираната), може да бъде върната в 15 (петнадесет) дневен срок, считани от деня на получаването на стоката. При получаване на дефектна стока Сайта се задължава да смени стоката с нова или да възстанови заплатената сума. Всички разходи относно връщане и замяна на дефектна стока са за сметка на Сайта. Изключение правят стоките изработени специално за клиента, по индивидуална поръчка със снимка или надпис - тези стоки не могат да бъдат върнати или заменени, освен ако е налице техническа или друга грешка, допусната при изработката или изпращането от страна на Сайта.

Считано от 28.09.2021г., сайта е собственост на КОЛЪРПАКС ООД, ЕИК 203537573. Към момента, Сайта няма стационарен обект (магазин, офис), който можете да посетите и закупите стока на място.

Фирмата, собственик на Сайта www.ideinikbg.com е администратор на лични данни по ЗЗЛД. Като такъв Сайта се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си. Всички лични данни, предоставени при поръчка ще бъдат използвани само и единствено за целите на Сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в предвидените от закона случаи. Сайта има предприети мерки за опазване от кражба или неправомерен достъп до всички лични данни, които са му предоставени.

Част от снимките публикувани на Сайта (в частност персонализирани продукти) са обект на интелектуална собственост и не могат да бъдат изполвани без писмено разрешение от страна на Сайта.

Условия относно доставката.

При получаване на пратката всеки клиент е длъжен да провери целостта на стоката в присъствието на куриера. Ако се констатира дефект, заедно с куриера трябва да се състави двустранен протокол за рекламация.

Непотвърдени поръчки НЕ СЕ обработват. Платени поръчки БЕЗ ИЗРИЧНО посочен ден за доставка се изпращат в рамките на два работни дни или според изискванията на персонализация на продукта. Ако сте предплатили поръчката си, НЯМА да получите касова бележка, нито разпечатка на поръчката. Това е с цел при поръчки - подарък да не разваляме изненадата с изнформация за платената сума.

Ако получавате пратката с наложен платеж, ще получите разпечатка на поръчаната стока и разписка (заместваща фискалния бон) от Еконт Експрес. Изключение от това се прави при експресна доставка от директен вносител/ производител на стоката, която сте поръчали - тогава имате копие на поръчката на Вашия имейл, а от куриера ще получите разписка.

Във връзка с измененията на Наредба Н18, сайта Ideinikbg.com (фирма КОЛЪРПАКС ООД) има сключен договор за Пощенски Паричен Превод (ППП) с куриерска фирма Еконт Експрес. Когато получите стоката с Наложен платеж, и заплатите на куриера в брой, той е длъжен да Ви издаде разписка (официален документ, заместващ касовата бележка с фискален бон). Ако сте получили и фактура за стоката, прикачете разписката от куриера към оригинала на фактурата.

Последна редакция: 10.11.2021


Записване за бюлетин:

Записвайки се Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност